Porsche Győr Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Világpremier július 7-én – „Étvágygerjesztő” új Amarok
2022.06.28.
Újdonság a Volkswagen Haszonjárművekről

Világpremier július 7-én – „Étvágygerjesztő” új Amarok

Hannover/Budapest, 2022. június 27. – Július 7-én tartja digitális premierjét a Volkswagen Haszonjárművek prémium -pickupja, első ízben immár minden lepel és álca nélkül, élő közvetítésben mutatkozik be a világnak. Egyéni formavilága mellett a teljes egészében új fejlesztésű Amarok számos különleges megoldást is felvonultat, innovatív műszaki fejlesztések egész sorát hozza el a pickupok B-szegmensébe.

VW

„Lázadó” és „harcos”, egyben a család és mindenfajta vállalkozás fő támasza, ám mindenkor egyetlen világos céllal – hogy vállalja a felelősséget. A Volkswagen Haszonjárművek új prémium-pickup sorozata ott segíti vezetőjét, ahol csak tudja. Az Amarok legújabb generációjának mottója ezért így szól: „Történjék bármi” („No matter what”), azaz nem számít, mi áll előttünk.


Az előzetes YouTube videó ezen a közvetlen hivatkozáson érhető el. A kisfilm a szó szoros értelmében étvágygerjesztőként hivatott szolgálni a bemutatóra, amelyre digitális világpremier formájában, élő közvetítésként 2022. július 7-én 10:00 órakor (CEST; UTC+2) kerül sor.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.